selamat hari kemerdekaan yg ke 57!! dari #kliactm #pdp #lgm

selamat hari kemerdekaan yg ke 57!! dari #kliactm #pdp #lgm

kekadang. bile terlampau lapar. tunggu order makanan sekejap pun boleh rase lame. maka haruslah masa itu diisi dengan perkara2 berfaedah utk mengelakkan terasa terlampau lame menunggu makanan. ahakss #selfieterbaik2014  #lapar #medanikanbakar #melaka

kekadang. bile terlampau lapar. tunggu order makanan sekejap pun boleh rase lame. maka haruslah masa itu diisi dengan perkara2 berfaedah utk mengelakkan terasa terlampau lame menunggu makanan. ahakss #selfieterbaik2014 #lapar #medanikanbakar #melaka

beautiful dusk at kuala sungai baru.  (at kuala sungai baru)

beautiful dusk at kuala sungai baru. (at kuala sungai baru)

#throwbackthursday 

when it comes about RAYA & MAKAN. we are the champion. hahaha. #makantaksudah

#throwbackthursday

when it comes about RAYA & MAKAN. we are the champion. hahaha. #makantaksudah

selase hari tu still sempat buat potluck raya walaupun dah mmg last day syawal. lg last day lg byk makanan potluck nyeee. alhamdulillahh sedapp belaka makanan. habisss la zetty. hari tu bukan CHEAT DAYdah.. dah bole jadi SIN DAY… mmg x igt ape2 dah. janji RAYA!! 

gambar ni .. gambar project team kategori GIRLS dgn Hazwan. last day hazwan. mmg laa kene buli dengan kak ipar. hehe. anyway lepas ni ktorg mesti rindu Azwan Ali ktorg ni! hahaha 

all the best Hazwan! ^-^

selase hari tu still sempat buat potluck raya walaupun dah mmg last day syawal. lg last day lg byk makanan potluck nyeee. alhamdulillahh sedapp belaka makanan. habisss la zetty. hari tu bukan CHEAT DAYdah.. dah bole jadi SIN DAY… mmg x igt ape2 dah. janji RAYA!!

gambar ni .. gambar project team kategori GIRLS dgn Hazwan. last day hazwan. mmg laa kene buli dengan kak ipar. hehe. anyway lepas ni ktorg mesti rindu Azwan Ali ktorg ni! hahaha

all the best Hazwan! ^-^

raya..raya..raya.. tq @afifisa for the best nasi daganggg everr.. :) #berayasakan

By @riounette “Beraya-raya with Apip! The food were all gooood. 😊” via @PhotoRepost_app

raya..raya..raya.. tq @afifisa for the best nasi daganggg everr.. :) #berayasakan

By @riounette “Beraya-raya with Apip! The food were all gooood. 😊” via @PhotoRepost_app

lainnnnyeee… nampak benor menipunyee zettyyy oiii…. ;) #nampakmcmdahkurustapisebenarnyatak #jangantertipu 


By @sakinahhusain “Minggu ni bergosipan dekat Old Town White Coffee pula. 😄 #bff #skshas #pasum #qsum #kliah #prayforsakinah” via @PhotoRepost_app

lainnnnyeee… nampak benor menipunyee zettyyy oiii…. ;) #nampakmcmdahkurustapisebenarnyatak #jangantertipu


By @sakinahhusain “Minggu ni bergosipan dekat Old Town White Coffee pula. 😄 #bff #skshas #pasum #qsum #kliah #prayforsakinah” via @PhotoRepost_app

kulit kami selepas penggunaan produk X. thank you @sakinahhusain sebab memperkenalkan produk X. sesungguhnya produk X menyebabkan muka kelihatan lebih muda, anjal lagi flawlessssss. hahahaha

kulit kami selepas penggunaan produk X. thank you @sakinahhusain sebab memperkenalkan produk X. sesungguhnya produk X menyebabkan muka kelihatan lebih muda, anjal lagi flawlessssss. hahahaha

getting old and immature.

getting old and immature.

happy face after dinner. :)

happy face after dinner. :)

it was the best nightlife ever! having dinner and birthday celebration at volcano steamboa, shaftbury square, cyberjaya then vip karoake with them! tqqq semua! luuurrrvvvveeee ♥♥♥

it was the best nightlife ever! having dinner and birthday celebration at volcano steamboa, shaftbury square, cyberjaya then vip karoake with them! tqqq semua! luuurrrvvvveeee ♥♥♥

tahun ni macam tahun ber-reunion plak. ade je jalan or event utk reunion dgn member lame2! hehe. ♥♥♥ 


tq @riounette for the lovely sambal sate dgn nasi lemak! hahaha. sedap resepi baru sy tu. hehe. 


looking forward for next meet up dgn awak and @sakinahhusain ^-^ 

#berayasakan #beraya

tahun ni macam tahun ber-reunion plak. ade je jalan or event utk reunion dgn member lame2! hehe. ♥♥♥


tq @riounette for the lovely sambal sate dgn nasi lemak! hahaha. sedap resepi baru sy tu. hehe.


looking forward for next meet up dgn awak and @sakinahhusain ^-^

#berayasakan #beraya

she’s always with me through thick and thin in life.. im wishing you all the best on your recovery and may Allah give you the best of health. aamiiiiinnn..^-^

she’s always with me through thick and thin in life.. im wishing you all the best on your recovery and may Allah give you the best of health. aamiiiiinnn..^-^

cant say no to Puan’s Laksa Johor even when you’re on diet! ahakss. Laksa Johor for dinner! teeheee thank you Puan. #berayasakan #selamathariraya #jalanraya

cant say no to Puan’s Laksa Johor even when you’re on diet! ahakss. Laksa Johor for dinner! teeheee thank you Puan. #berayasakan #selamathariraya #jalanraya

apa untungnya menipu? 

p/s: perasaan aku rase cam nak tarik je mulut org tu. hishhh. #dugaanmakjemah

apa untungnya menipu?

p/s: perasaan aku rase cam nak tarik je mulut org tu. hishhh. #dugaanmakjemah