time lapar tengok gambar makanan jadi lagi lapar. #zettygemuk

time lapar tengok gambar makanan jadi lagi lapar. #zettygemuk

hello lunch. sambal die mmg superb. sorry. 
#zettygemuk

hello lunch. sambal die mmg superb. sorry.
#zettygemuk

because listening music via smartphone is too mainstream (plus it kills my phone batery life) so, ive decided to bought this. its totally back to basic! ;P

p/s: dear pinky, kapel jom? bos da bagi kerja malam2 ni. kt stay up together2 yea. okay, #zettypsycho

#mp3istotallyclassic #backtobasic

because listening music via smartphone is too mainstream (plus it kills my phone batery life) so, ive decided to bought this. its totally back to basic! ;P

p/s: dear pinky, kapel jom? bos da bagi kerja malam2 ni. kt stay up together2 yea. okay, #zettypsycho

#mp3istotallyclassic #backtobasic

#zahrahafiya show off inai die. tak sabar nak kahwin lettew. ^-^ 

p/s: tetibe si zetty nak #berinai juger.

#zahrahafiya show off inai die. tak sabar nak kahwin lettew. ^-^

p/s: tetibe si zetty nak #berinai juger.

di hari raya orang pakai baju kurung & tudung lilit. cantik. si zetty plak pakai oversized tshirt, seluar track dan bertudungkan tudung yang x matching. ;P #selebet

lepas setel daging & tulanh lembu, and before start basuh perut, si zetty ni singgah melawat kawasan sambil jumpe geng 606. ;P #kambingitugengzetty 

selamat hari raya korban. ^-^

di hari raya orang pakai baju kurung & tudung lilit. cantik. si zetty plak pakai oversized tshirt, seluar track dan bertudungkan tudung yang x matching. ;P #selebet

lepas setel daging & tulanh lembu, and before start basuh perut, si zetty ni singgah melawat kawasan sambil jumpe geng 606. ;P #kambingitugengzetty

selamat hari raya korban. ^-^

akhirnya bambambam lena setelah penat digomol si zetty tu. ;P

 #selamatharirayaaidiladha dari #bambambam #zayyadharraz

akhirnya bambambam lena setelah penat digomol si zetty tu. ;P

#selamatharirayaaidiladha dari #bambambam #zayyadharraz

akhirnya lena si bambambam ni. #zayyadharraz #selamatharirayaaidiladha

akhirnya lena si bambambam ni. #zayyadharraz #selamatharirayaaidiladha

kepenatan, keletihan dan kesakitan hilang bile dapat tengok, dukung dan  gomol pipi si bambambam. gerrraaammmm. 

 sesungguhnya bambambam ini dah panjang dan tinggi. 


si zetty love u, bambambam. ♥♥♥

kepenatan, keletihan dan kesakitan hilang bile dapat tengok, dukung dan gomol pipi si bambambam. gerrraaammmm.

sesungguhnya bambambam ini dah panjang dan tinggi.


si zetty love u, bambambam. ♥♥♥

kepenatan, keletihan dan kesakitan hilang bile dapat tengok, dukung dan  gomol pipi ini bambambam. sesungguhnya bambambam ini da panjang dan tinggi. 

si zetty ini love u, bambambam.

♥♥♥

kepenatan, keletihan dan kesakitan hilang bile dapat tengok, dukung dan gomol pipi ini bambambam. sesungguhnya bambambam ini da panjang dan tinggi.

si zetty ini love u, bambambam.

♥♥♥

orang tua kate bahaya jahit malam2.

tapi si zetty ni plak kate lagi bahaya jahit malam2 sambil tengok super spontan. ade gak tercucuk kat jari sebab bergelak sakan. hahaha ;P

p/s: si zetty ni da tua rupenye.

orang tua kate bahaya jahit malam2.

tapi si zetty ni plak kate lagi bahaya jahit malam2 sambil tengok super spontan. ade gak tercucuk kat jari sebab bergelak sakan. hahaha ;P

p/s: si zetty ni da tua rupenye.

orang tua kate bahaya jahit malam2.

tapi si zetty ni plak kate lagu bahaya jahit malam2 sambil tengok super spontan. ade gak tercucuk kat jari sebab bergelak sakan. hahaha ;P

p/s: si zetty ni da tua rupenye.

orang tua kate bahaya jahit malam2.

tapi si zetty ni plak kate lagu bahaya jahit malam2 sambil tengok super spontan. ade gak tercucuk kat jari sebab bergelak sakan. hahaha ;P

p/s: si zetty ni da tua rupenye.

si zetty ni asyik rase and cakap lapar sepanjang hari. dah makan pun lapar. pelik. 

sebab si zetty ni asyik lapar je. si zetty ni decide nak masak sup sayur meriah cenggini seperiuk belanga. padahal yang nak makan sorang je. hahaha ^-^

notakaki,

ibu: kalau malam kang sebut lapar lagi. tak tau la ibu nak cakap ape.

zetty: cakap je la anak ibu ni memang kuat makan. haha ;P

.the end.

si zetty ni asyik rase and cakap lapar sepanjang hari. dah makan pun lapar. pelik.

sebab si zetty ni asyik lapar je. si zetty ni decide nak masak sup sayur meriah cenggini seperiuk belanga. padahal yang nak makan sorang je. hahaha ^-^

notakaki,

ibu: kalau malam kang sebut lapar lagi. tak tau la ibu nak cakap ape.

zetty: cakap je la anak ibu ni memang kuat makan. haha ;P

.the end.

jd vegetarian sebab pau lunch alang. ^-^  (at Institut Kanser Negara, Putrajaya)

jd vegetarian sebab pau lunch alang. ^-^ (at Institut Kanser Negara, Putrajaya)

pagi di tanglin. petang di sini plak. 

p/s: zetty jadi driver hri ni.   :)  (at Institut Kanser Negara, Putrajaya)

pagi di tanglin. petang di sini plak.

p/s: zetty jadi driver hri ni. :) (at Institut Kanser Negara, Putrajaya)

its a busy morning @ tanglin for ibu’s appointment. #021014  (at Poliklinik Komuniti Tanglin)

its a busy morning @ tanglin for ibu’s appointment. #021014 (at Poliklinik Komuniti Tanglin)